МВР

Пътна полиция

 

2021 г.
Уважаеми партньори!
И през 2021 г. се обединяваме в общата инициатива на Европейската мрежа на службите на пътна полиция - ROADPOL. Всеки от нас има възможност да се включи в Дни на безопасността на ROADPOL, като създаде събитие и призове приятелите си да станат част от общата кауза в един ден да няма загинали в следствие на пътнотранспортни произшествия.
На това място може да видите програмата на събитията, които са планирани и за които е получена информация в Главна дирекция "Национална полиция" като национален координатор на проекта.
Ако желаете Вашето събитие да бъде добавено в нашата програма, моля да ни пишете на адрес: [email protected]

Програма на ROADPOL-събитията през 2021 г.

2020 г.

Здравейте, приятели на Дни на безопасността на пътя!
През 2020 година ROADPOL - Европейската мрежа на службите на пътна полиция, дава възможност за свободно организиране на събития, които съмишлениците на идеята ДА НЯМА ЖЕРТВИ НА ПЪТНИ ИНЦИДЕНТИ да планират и реализират по свой начин, но достигайки до колкото може повече участници в движението по пътищата.
По-долу може да видите заявките на българските приятели и партньори за събития през месец септември, които са посветени на кампанията "Остани жив! Пази живота!" Календарът на събитията е отворен за допълване. Това може да направите, като заявите своите планове и идеи на адрес: [email protected].

Програма на ROADPOL-събитията (2020)

2019 г.

Уважаеми партньори и приятели на EDWARD,
През 2019 г. много от вас изпратиха в Главна дирекция "Национална полиция" своите дейности и ние попълнихме програмата на EDWARD-събитията. Тя продължава да е отворена и непрекъснато се допълва с дейности, планирани и реализирани от всички нас за Дните за пътна безопасност, които продължават и след 26 септември. Целта ни е ВСЕКИ ДЕН ДА Е EDWARD. Може да изпращате активностите си на адрес: [email protected]

Програма на EDWARD-събитията (2019 г.)

Ето още интересна информация за вас:

По инициатива на Министерството на околната среда и водите на 4 юни 2019 г. в София се проведе работна среща-семинар за популяризиране на кампанията "Европейска седмица на мобилността" - 2019 г. Пред участниците беше представена реализацията на проекта EDWARD в България от 2016 г. Предстои Министерството на вътрешните работи чрез Главна дирекция "Национална полиция" да подготви операция EDWARD, която през 2019 г. ще е на 26 септември. От инициатора на проекта EDWARD - Европейската мрежа на службите на пътна полиция - ТИСПОЛ, официалният старт за 2019 г. е даден на 11 април.

Презентацията на Главна дирекция "Национална полиция" от работната среща-семинар на 4 юни 2019 г. може да разгледате тук. 


2018 г.


ПРОГРАМА