МВР

Пътна полиция

 

„SOS - СПРИ! СПАСИ ДЕТЕ!“

Главна дирекция „Национална полиция“ и ОДМВР - Пловдив станаха партньори на Застрахователна компания "Лев Инс" и сдружение "Клуб Активна сигурност" към дружеството в организиранато за 1 юни - Деня на детето, събитие по безопасност на движението по пътищата "SOS - Спри! Спаси дете!" Инициативата е подкрепена и от Държавна агенция "Безопасност на движението по пътищата", Българския Червен кръст и други съмишленици за безопасност на движението по пътищата.

ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ

Полицейски инспектор Ботьо Гиргинов от сектор "Пътна полиция" при ОДМВР - Пловдив подари на децата от столицата прекрасна цветна детска площадка, която да им помага в изучаването и затвърждаването на правилата за безопасно движение чрез игри.
ДЕТЕНЦЕ С КОЛЕЛО

СВЕТОФАР                              НА ПЛОЩАДКАТА

Площадката е изградена в Южния парк в София, на територията на Веселата градинка и привлича деца и възрастни с пъстрите цветове на светофара, пешеходните пътеки, кръговото кръстовище и пътни знаци.

НИКЪЛЪС ПРИ ПЪТНИТЕ ЗНАЦИ                               С КОМИСАР РАПЧЕВ

Едно от най-хубавите места в София - Южният парк, вече е още по-красиво с новата си детска площадка по пътна безопасност. Тази полезна придобивка ще забавлява и занапред децата, редом с останалите атракции, които паркът предлага.

С тези думи председателят на Управителния съвет на сдружението "Клуб Активна сигурност" Николай Николов се обърна с благодарствено писмо към директора на Главна дирекция "Национална полиция" главен комисар Христо Терзийски, за да благодари за подкрепата, оказана от служителите на "Пътна полиция" - комисар Росен Рапчев, началник на отдел "Пътна полиция" в ГДНП, полицейски инспектор Мария Ботева от ГДНП и полицейски инспектор Ботьо Гиргинов от ОДМВР - Пловдив. 

НИКЪЛЪС НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА


Председателят на сдружението Николай Николов призова всички с думите:
 
           ДЕЦАТА СА НАШЕТО БЪДЕЩЕ. НЕКА ГИ ПАЗИМ И ДА БЪДЕМ ОТГОВОРНИ! 
                                                                                                                         Отдел "Пътна полиция"
                                                                                            Главна дирекция "Национална полиция"