МВР

ОД Видин

 

Директор

старши комисар Петър Коцин

  

Петър Коцин е роден на 1 юли 1972 г. в град Белоградчик.

Завършил е висше образование с образователно-квалификационна степен «магистър» по специалността «Право» във Великотърновския университет «Св.Св.Кирил и Методий».

Професионалната му кариера в МВР започва през 1995 г. на длъжност полицай в РПУ-Белоградчик. Заемал е последователно длъжностите полицай, младши разузнавач и разследващ полицай. От януари 2016 г. до сега е бил началник на РУ-Белоградчик.
Със заповед на министъра на вътрешните работи, от 19 март 2018 г., старши комисар Петър Коцин е назначен на длъжността директор на ОД МВР - Видин.

Приемни дни: всеки първи и трети вторник на месеца от 14.00 до 16.00 часа.

Заместник-директор, той и началник на отдел "Криминална полиция"

комисар Мирослав Милков

Milkov_M

Мирослав Милков е роден на 26 септември 1978 г. в гр. Видин.

Завършил е висше образование през 2006 г. в АМВР -  бакалавър по специалността "Противодействие на  престъпността и опазване на обществения ред”, след това се дипломира като магистър по специалността „Правен режим на защитата на националната сигурност“ в Русенския университет.

Постъпва в системата на МВР през 2006 г. като разузнавач в РУ-Белоградчик. Заемал последователно длъжностите разузнавач, началник на участък „Нов Път“ от 2012 г. и началник на Районно управление – Видин от 2018 г.

Със заповед на министъра на вътрешните работи, от 8 юли 2020 г., комисар Мирослав Милков е назначен на длъжността заместник-директор, той и началник на отдел „Криминална полиция“ при ОД на МВР – Видин.

Приемни дни: всеки втори и четвърти вторник на месеца от 14.00 до 16.00 часа.