МВР

ОД Ямбол

 

13 август 2020

Благодаря ви за отговорността, с която работихте и не допуснахте разрастването на пожарите

С тези думи министърът на вътрешните работи се обърна към пожарникарите и гранични полицаи, участвали в гасителните действия на пожарите в Хасковска и Ямболска област

Уважаеми колеги, благодаря ви сърдечно за положените усилия. Работихте при изключително тежки условия и се справихте професионално. Благодаря и на директорите на ГДПБЗН и ГДГП главен комисар Николай Николов и главен комисар Светлан Кичиков, които бяха на място и координираха съвместните действия. С тези думи министърът на вътрешните работи Христо Терзийски се обърна към пожарникарите от РДПБЗН – Ямбол и Хасково и граничните служители от РДГП – Елхово. Вътрешният министър предаде на колегите си и специалните поздравления от премиера на страната.  
Със заповед на министър Терзийски индивидуални награди получиха общо 213 служители на РДПБЗН -Ямбол и Хасково и 61 служители на РДГП -  Елхово.  
С думи на благодарност към пожарникарите и граничните полицаи се обърна и главният секретар на МВР гл.комисар Ивайло Иванов. Въпреки предизвикателствата и напрегнатото ежедневие, вие намерихте сили, обеднихте се и се справихте с огромно предизвикателство. Той също благодари на директора на ГДПБЗН главен комисар Николай Николов за създадената перфектна организация. 
На кратката церемония присъстваха директорът на ГДГП главен комисар Светлан Кичиков, заместник – директорът на ГДПБЗН старши комисар Асен Игнатов, ръководни служители на ОДМВР – Ямбол и Хасково и представители на областните управи.

Изображения

 14 август 2020 | 12:11