МВР

ОД Враца

 

03 декември 2018

Благодарствено писмо до министъра на МВР

 

Жителка на гр.Мездра  изказва своята  благодарност за професионализма на старши комисар Янко Янколов- директор на ОД МВР Враца и служители от ОД МВР Враца, които откриват 71-годишната й майка, която била в неизвестност след като попаднала в схема на телефонни измамници

         На 26 ноември 2018г., възрастната жена била принудена от неизвестни лица да изтегли 6 хиляди лева от банка, като през цялото време  била инструктирана по телефона от измамниците, които я насочили към гр.Ловеч, където трябвало да предаде парите. Близките на жената се обърнали  за съдействие към директора на ОД МВР Враца, който създал необходимата организация за откриване на жената. Полицейските служители  предприели  проследяване  и установили местонахождението й първо  в гр.Враца, а след това и   в гр.Ловеч,  където тя  се настанила  в хотел. След намесата на служителите  на МВР, жената е намерена  в хотела в добро състояние, а измамата е била предотвратена.

         В писмото си до министъра на вътрешните работи, дъщерята на измамената възрастна  жена  изказва благодарност към старши комисар Янко Янколов за изключително компетентната  и професионална  реакция от негова страна, на подадения сигнал за помощ.

В писмото са изтъкнати и заслугите, и се изказва благодарност на служители от РУ Мездра и ОД МВР Ловеч

        

 

Изображения

 03 декември 2018 | 11:11