МВР

ОД Враца

 

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

18 ное 2020

 

На 18.11.2020г., в 02.45ч. в РУ-Враца е получено съобщение, че  на бул.“Васил Кънчов“ в гр. Враца, три подозрителни лица стоят до автомат за топли напитки. Изпратеният на мястото полицейски патрул установил, че е направен опит за кражба на монети от кафе- автомата. След бързи издирвателни мероприятия са задържани три криминално проявени лица. Образувано   е досъдебно производство.

 

На 17.11.2020г., в 11.35ч. в РУ-Враца е получено съобщение от охранител в „ОП Паркинги и гаражи“-Враца, който  заявил, че лек автомобил „Рено“ преминал през спуснатата бариера на паркинг и продължил по пешеходната зона в центъра на гр.Враца.  Изпратен е полицейски екип, който установили, че автомобила гори пред сградата на Община Враца. Огънят е загасен от служители на РСПБЗН-Враца. Задържан е водача(46-годишен), който умишлено подпалил със запалителна течност колата. Образувано  е бързо полицейско производство.

 

На 17.11.2020 г., на територията на РУ Оряхово е проведена специализирана операция с цел противодействие на конвенционалната престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред, контрол на пътното движение. Извършени са проверки на 9  автомобила и   19 лица. Констатирани  са 5 нарушения на Закона за движение по пътищата.

 

 

     18.11.2020г.                                  Регионален говорител на МВР:

             гр. Враца                                                /Красимир Василев/

                                                                         

 

 18 ноември 2020 | 09:38