МВР

ОД Видин

 

20 декември 2018

Спортист №1 на Видин за 2018 г. е огнеборец от местната противопожарна служба

30-годишният Ивайло Красимиров Иванов постъпва на работа в РСПБЗН-Видин през 2012 година. По време на службата си три пъти е награждаван за висок професионализъм с „писмена похвала“ от директорите на ГДПБЗН-МВР и РДПБЗН-Видин. Активен спортист, той е един от изявените състезатели на видинския отбор по пожароприложен спорт. Участвал е в срещи на националния футболен отбор на МВР и е част от представителния отбор на ОДМВР-Видин "Видапол".
Преди дни Ивайло Иванов получи приза спортист №1 за 2018 година.
От 2014 г. той е капитан на мъжкия състав на ОФК „Бдин 1923“.  Дебютира за младежкия състав на клуба през 2005 г. Централен защитник, изиграл над 300 мача за родния си клуб, любимец на видинските привърженици. Обявен за най-добър централен защитник на Северозападната лига. Многократно е включван и в Националния аматьорски отбор на Република България. В най-тежките срещи е водил отбора към победа.
Кметът на Видин инж. Огнян Ценков лично връчи наградата на Иванов по време на традиционния Бал на спортиста.
Старши комисар Петър Коцин – директор на ОДМВР-Видин, също присъства на тържествената церемония по награждаване на най-добрите спортисти от крайдунавския град и лично награди двама от отличените.

 

 

 

Изображения

 02 януари 2019 | 10:52