МВР

ОД Видин

 

05 ноември 2019

Активна превенция и контрол, осъществяват видинските пътни полицаи

В хода на проверките днес, извършвани в рамките на провежданата през текущия месец  акция „Зима“, униформените насочваха вниманието на шофьорите към  готовността на моторните превозни средства за движение в зимни условия.
В контролната дейност на Пътна полиция, с превантивни съвети и информационни материали, се включиха представители на СБА-клон Видин и структурата на БЧК в областния град.

До 8 ноември всички автомобилисти могат да проверят напълно безплатно готовността на своя автомобил за зимата в пунктовете на СБА във Видин и Белоградчик. По системата „отворени врати,” в рамките на обявеното работно време, се извършва безплатна проверка на фаровете, чистачките, състоянието на гумите на автомобила и др., уточниха от СБА - клон Видин.      

Акция „Зима“ продължава до 30 ноември, а засилен контрол по пътищата в региона ще има през целия зимен сезон. Бъдете дисциплинирани и шофирайте внимателно. Погрижете се за подготовката на автомобилите за движение в зимни условия, отново напомнят от сектор „Пътна полиция“ – Видин. 

Изображения

 07 ноември 2019 | 11:52