МВР

ОД Видин

 

Информационен бюлетин

23 окт 2020


1,460 кг нарязан тютюн без бандерол, пакетиран в 10 плика, иззели вчера служители на РУ-Видин. Нередовната акцизна стока била открита при проверки в района на общинския пазар в областния град, и в селата Антимово и Ново село. По случаите в районното управление са заведени преписки.

 

Немаркирана дървесина установили вчера полицейски служители при проверки на два частни адреса. В двор на имот в Буковец униформените открили 2,1 кубика цер без контролна горска марка и без позволително за сеч. На 59-годишен жител на селото, за който било установено, че е транспортирал дървата на адреса, е съставен акт по Закона за горите. В двор на частен имот в Капитановци служителите на реда открили един кубик орех, а на стопанина съставили акт по Закона за горите. По случаите в РУ-Видин са заведени преписки.

 

За времето от 5 часа на 22 октомври до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 16 сигнала, проверили 289 лица и 155 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставили  37 акта и 53 фиша.

 23 октомври 2020 | 10:59