МВР

ОД Велико Търново

 

07 ноември 2019

Униформени и журналисти с награди за празника на полицията

Участниците в турнирите по футбол на малки врати и стрелба с пистолет „Макаров“ бяха наградени днес в ОДМВР – В. Търново.
Традиционно за всеки празник в областната дирекция се организират турнири по стрелба и по футбол. В надпреварата сега се включиха служители от всички районни управления, отдели, сектори и групи, РД „ПБЗН“ – В. Търново, сектор „БОП“ – В. Търново и Габрово, ТД “Национална сигурност“ – В. Търново и представители на медиите. В турнира по футбол се включиха и служители от Районен съд – В. Търново.
В отборното класиране в турнира по стрелба на първо място се класира ТД „Национална сигурност“, след тях се наредиха СПС от отдел „Охранителна полиция“ при ОДМВР – В. Търново и РУ – Елена.
При индивидуалните стрелци с най-точен мерник се оказа Стоян Джуров – СПС, Станислав Стоянов – РУ – Павликени и Йордан Йорданов – РУ – Свищов. 
Грамоти за отлично представяне в турнира получиха и Даниел Йорданов и Бранимир Бонев от в. „Янтра ДНЕС“.
При футбола най-добре се представиха футболистите от ОДМВР – В. Търново. Те получиха купата на директора , грамота и футболна топка. Второто място остана за РД „ПБЗН“ – В. Търново и на трето място се класираха служителите от Районен съд – В. Търново.
26 служители от ОДМВР – В. Търново са наградени с „писмена похвала“ от директора на областната дирекция ст. комисар Димитър Машов. 
По повод предстоящия празник на българската полиция – 8 ноември деца гостуваха на служителите от РУ – Павликени. Те се запознаха с работата на полицейските служители, с екипировката, която използват, разгледаха отблизо и патрулните автомобили.
DSC_0412.NEF DSC_0408.NEF    DSC_0405.NEF DSC_0394.NEF       DSC_0401.NEF    DSC00345 DSC00351

Изображения

 07 ноември 2019 | 14:17