МВР

ОД Велико Търново

 

05 юли 2019

Директорът на ОДМВР – В. Търново ст. комисар Димитър Машов и директорът на РД „ПБЗН“ – В. Търново комисар Красимир Кръстев с награди от министър Маринов

В навечерието на 140-ата годишнина от създаването на Министерството на вътрешните работи директорът на ОДМВР – В. Търново старши комисар Димитър Машов и директорът на РД „ПБЗН“ – В. Търново комисар Красимир Кръстев бяха отличени за доказан висок професионализъм в служба на закона които с „Почетен знак“ на МВР  II степен .
На тържествената церемония министърът на вътрешните работи Младен Маринов благодари сърдечно на колегите си за готовността, постоянството и вярната служба и за отговорния избор да са част от МВР. По думите му, тази годишнина е събрала в себе си опита и труда на поколения наши колеги, а наша мисия е да съхраним и надградим постигнатото от тях в защита на сигурността на обществото. Не мога да Ви обещая, че ще става по-лесно, но Ви обещавам воля и подкрепа в трудностите и риска, които съпътстват безкомпромисното прилагане на закона, заяви още в приветственото си слово вътрешният министър.
Церемонията по награждаване на служители от МВР, състояла се в  тържествената зала на Централния военен клуб, уважиха председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, министри от кабинета, посланици, аташета по вътрешните работи на страните членки на ЕС и на други държави партньори, бивши ръководни служители на министерството.
Поздравителни адреси бяха получени от министър-председателя Бойко Борисов и президента Румен Радев.

190704_nagradi_mvr-18 190704_nagradi_mvr-7    190704_nagradi_mvr-47 190704_nagradi_mvr-44   190704_nagradi_mvr-41

Изображения

 08 юли 2019 | 11:09