МВР

ОД Търговище

 

04 юни 2021

Ст. комисар Мариaн Михайлов е временно преназначен на длъжността директор на ОДМВР-Търговище

 
 
 
Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков за директор на ОДМВР-Търговище за срок до 1 година е временно преназначен ст. комисар Мариан Михайлов, досегашен заместник-директор и началник отдел "Криминална полиция" на областната дирекция/ На снимката - крайният вдясно/. Днес той бе представен пред ръководния състав на дирекцията от заместник-министър Венцислав Катинов. На работната среща за представяне на новото ръководство присъства и областният управител Станимир Парашкевов.
Досегашният директор на областната дирекция ст. комисар Николай Ненков е преназначен на друга длъжност в системата на МВР.

Ст. комисар Мариан Михайлов има 30-годишен стаж в системата на МВР. Завършил е висшето си образование във ВНВУ "Васил Левски" гр. Велико Търново  със специалност "Икономика, организация и планиране на вътрешната търговия". Започва работа в системата като оперативен работник по криминална линия в РПУ-Разград, последователно заема длъжностите началник на сектор "Криминална полиция" в РУ-Разград, началник на РУ-Разград, а впоследствие - заместник-директор в ОДМВР-Разград.
От 21.06.2016 г. до този момент той бе заместник-директор в ОДМВР- Търговище.Изображения

 07 юни 2021 | 09:13