МВР

ОД Търговище

 

08 октомври 2019

Златен и сребърен медал за служител на ОД МВР-Търговище на републиканското първенство по спортно и приложно ориентиране за служители на МВР

Две класирания в призовата шестица за отбора на областната дирекция на същото състезаниеДва медала в индивидуалната надпревара на проведеното от 1 до 4 октомври т г. състезание в околностите на хотелски комплекс „Островче“ в община Разград, спечели Петър Тодоров, служител в сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в ОД МВР-Търговище . Той бе над всички и завоюва златото в индивидуалното класиране при мъжете във възрастовата група до 45 г. в класическата  дистанция 4 400 м. В индивидуалната надпревара в дисциплината „Приложно ориентиране“/бягане на дистанция от 4 100 м,  с включена стрелба с малокалибрено оръжие/ Тодоров се класира втори, със сребърен медал, след Борис Йосифов от Главна дирекция „ПБЗН“, като търговищкият състезател не допусна нито един пропуск в стрелбата.

В републиканското първенство мериха сили 13 отбора – от областни дирекции на министерството, както и отбори на ГД „ПБЗН“ и ГД“Изтърпяване на наказанията“ към Министерството на правосъдието. Индивидуалната надпревара бе в 4 възрастови групи, отделно за мъже и за жени.

Отборът на ОД МВР-Търговище в състав: Петър Тодоров/на снимката с медалистите - в средата/, Антон Николов, Станислав Станков, Николай Желев и Милена Янева, също се представи стабилно в отборната надпревара, като спечели шесто място и грамота в щафетното бягане. А в крайното комплексно класиране търговищкият отбор се класира на пето място, за което също заслужи почетна грамота. Победител в  крайното класиране е отборът на ГД „ПБЗН“. Отличията на победителите и на техните подгласници бяха връчени от директорите на ОД МВР-Разград ст. комисар Ивайло Йовчев, и на ОД МВР-Търговище - ст. комисар Николай Ненков.

Изображения

 08 октомври 2019 | 11:30