МВР

ОД Търговище

 

26 януари 2018

Въвеждат се ограничения за движението на МПС във връзка с честванията на 140-та годишнина от освобождението на гр. Търговище


По повод честванията на 140-та годишнина от освобождението на гр. Търговище в периода от 27 до 29 януари 2018 г. в града ще бъдат въведени следните временни ограничения на движението на МПС:

•    Във връзка с подготовката и провеждането на възстановка на освобождението на гр. Търговище, придвижването на автомобили и обществен транспорт ще бъде преустановено за няколко часа от кръстовището на ул. „Трети март“ и бул. „Митрополит Андрей“ по протежението на ул. „Трети март“ до кръстовището с бул. „Трайко Китанчев“. Забрана за движение на МПС ще има също и от кръстовището на ул. „Г.С. Раковски“ с ул. „Трети март“ до ул. „Васил Априлов“.  Ограниченията са съответно: на27 януари, събота – от 15,30 до 17 ч, и на 28 януари, неделя – от 10,30 до 12,30 часа.

•    Същите маршрути ще бъдат забранени за движение на МПС и на 29 януари, понеделник, но улица „Г.С. Раковски“ ще бъде затворена в участъка от ул. „Екзарх Йосиф“ до ул. „Трети март“. Спирането на движението на транспортните средства през този ден ще е за времето от 11 до 12,30 ч.


Горепосочените ограничения на движението на МПС се въвеждат с цел осигуряване безопасността на гражданите по време на възстановката в неделя и на шествието от паметника на ген. Казимир Ернрот до Морената в квартал „Варош“ на гр. Търговище в понеделник.

 26 януари 2018 | 16:42