МВР

ОД Стара Загора

 

Изборният ден в старозагорско започна в спокойна обстановка

21 ное 2021

Изборният ден в област Стара Загора започна в спокойна обстановка. Секционните помещения на територията на региона са предадени на съответните избирателни комисии. Няма регистрирани нарушения на обществения ред преди началото на изборите.
Припомняме, че в изборните помещения не се допускат въоръжени лица и такива, носещи предмети, опасни за живота и здравето. Забранява се използването на мобилни телефони, фотоапарати или друга възпроизвеждаща техника с цел заснемане на начина на гласуване.
Служителите на МВР се намесват за възстановяване на реда, когато това е необходимо и има съответно решение на избирателната комисия.
ОДМВР-Стара Загора е предприела всички необходими мерки за охрана на обществения ред, пожарна безопасност и спокойно протичане на изборния ден.
Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушения, които възпрепятстват нормалното протичане на изборния процес на денонощната телефонна линия 02/90 112 98, както и на e-mail [email protected]
В днешния ден звената “Български документи за самоличност” при ОДМВР-Стара Загора ще работят извънредно от 08.30 ч. до 19.00 ч.

 21 ноември 2021 | 08:14