МВР

ОД София

 

14 октомври 2020

ОДМВР-София и РУ-Костинброд с отличия за работата на първа линия по време на извънредното положение

Наградите бяха присъдени на официална церемония „Героите на моя Костинброд"

Началникът на РУ-Костинброд гл. инспектор Александър Нецов и ръководеният от него екип получиха изключително признание за пълното съдействие по време на епидемичната обстановка, организираните денонощни  патрули за проверка на карантинирани граждани, както и за активните действия на полицейските служители, проведени съвместно с местната власт, по отношение спазването на въведените ограничителни мерки и превантивната дейност в полза на хората.

Почетен плакет и грамота бяха връчени и на директора на ОДМВР-София ст. комисар Николай Спасов в знак на признателност за ползотворното и ефективно сътрудничество между дирекцията и администрацията на Община Костинброд.

Домакини на официалната церемония, провела се в сградата на Народно читалище „Иван Вазов-1947“ , бяха кметът на община Костинброд Трайко Младенов  и председателят на Общинския съвет д-р Атанас Тенев.

В присъствието на министъра на икономиката Лъчезар Борисов, неговия заместник Стамен Янев и съветника му проф. д-р Поля Кацамунска , изпълнителния директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия д-р Бойко Таков, народния представител Николина Ангелкова и главния редактор на „Стандарт” Славка Бозукова, бяха отличени хората, работили на първа линия по време на извънредното положение,  големите дарители в общината, културни дейци и др.

Инициативата е продължение и надграждане на кампанията „Моят град – 10 причини да остана в него”, която „Стандарт” провежда от две години.

  

 

Изображения

 14 октомври 2020 | 09:48