МВР

ОД Смолян

 

Награждаване на служители от РДПБЗН Смолян - победители в Национален конкурс „Пожарникар на годината“- 2019 год.

30 яну 2020

Днес в  сградата на РДПБЗН Смолян се проведе церемония по награждаване на служители от РДПБЗН Смолян – победители на областното ниво в Национален  конкурс  „Пожарникар на годината“- 2019 год.  Наградите връчи директорът на РДПБЗН Смолян -  комисар Симеон Цървуланов.

Победители в конкурса на областно ниво са:

-Инспектор Красимир Карамфилов Йосифов – служител от  РСПБЗН Златоград - в категорията  „Пожарникар на годината“ от направление „Контролна дейност“ -  под раздел за държавни служители с висше образование

-Младши инспектор Иван Йорданов Минков - служител в РС ПБЗН Чепеларе - в категорията  „Пожарникар на годината“ от направление „Контролна дейност“ - под раздел за държавни служители със средно образование.

-Младши инспектор Пламен Карамфилов Калемджиев – пожарникар в група "Пожарогителна и спасителна дейност" на РС ПБЗН Смолян в категорията “Пожарникар на годината” от направление „Пожарогасителна и спасителна дейност” - под раздел за държавни служители със средно образование.

 На церемонията специално внимание се отдели на двамата младежи Денис Неджмиев Брахомов  и Марчело Мелихов Адилов от село Елховец, общ. Рудозем. Те бяха наградени с плакети за гражданска доблест за спасяването от сигурна смърт на възрастна жена при пожар в жилищна сграда в с.Чокманово.

Двамата младежи заедно с младши инспектор Иван Йорданов Минков бяха избрани да представляват  Регионалната дирекция ПБЗН Смолян на конкурса на национално ниво.

             

 30 януари 2020 | 15:04