МВР

ОД Сливен

 

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН За времето от 06,00 часа на 05.12.2019 г. до 08,00 часа на 06.12.2019 г.

06 дек 2019

Сливен: Задържаха извършител, откраднал охранителни камери от частен имот. На 4 декември по време на специализирана операция, свързана с неутрализиране , пресичане,  разкриване и документиране на престъпна дейност по линия на криминална полиция е установен и задържан криминално проявеният И.С. от град Сливен. В края на миналата седмица И.С. е извършил кражба на охранителни камери от имот в град Сливен. Инкриминираните вещи са намерени. И.С. е задържан за 24 часа. Работата по досъдебното производство продължава. 
           
Криминалисти на участък „Надежда“ задържаха извършители на кражба от търговски обект. В края на месец ноември от търговски обект в квартал „Надежда“ са откраднати дрехи, обувки и други стоки на стойност около 600 лева. Сред проведени оперативно-издирвателни действия криминалисти от участъка в квартала са установили и задължали извършителите. Те са криминално проявеният М.М. на 25 години и И.Н. на 19 години от град Сливен. Двамата са задържани за 24 часа. Направили са самопризнания и са върнали част от откраднатите вещи. Работата по досъдебното производство продължава. 

Притежание на наркотици са установили полицейски служители при патрулна дейност в град Сливен. Днес в 01,55 часа на кръстовище в квартал „Комлука“ е извършена проверка на 23-годишния И.Д. от град Сливен. В него е намерено и иззето топче от станиол, съдържащо суха листна маса с тегло около 2 грама, която при направения полеви тест е реагирала на марихуана. И.Д. е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. 

В РУ-Сливен е започнато бързо производство за управление на нерегистрирано моторно превозно средство. На 5 декември, на ул.“Цар Симеон“ в град Сливен, е извършена проверка на лек автомобил „Хонда“, управляван от жена на 35 години от град Сливен. Установява се, че автомобилът не е регистриран по надлежния ред. 
 

 06 декември 2019 | 10:53