МВР

СФС в МВР

 

СФСМВР ВИ ПОЖЕЛАВА
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ,
ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И С МНОГО ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ,
ПРЕЗ НОВАТА 2017 ГОДИНА.

7 години – 7 000 души избрали каузата СФСМВР ...
На 15.02.2016 г. се навършват седем години от учредяването на Синдикална федерация на служителите в МВР. Създадена през 2009 година, в момента е най-многобройната синдикална организация в Сектор “Сигурност”.
За тези седем години Федерацията стана двигател на много промени в МВР, целящи да се подобрят социалните, икономическите и трудовите права на служителите в системата. Тя успя да защити достойнството на служителите в МВР, с което надхвърли рамките на дейността си като синдикална организация.
Участва в диалога с различните институции и представители на работодателя в лицето на различни министри и директори. Работи активно за промяна на статуквото и повишаване мотивацията на всеки един служител.
Федерацията разгърна дейността си и извън рамките на системата.
Основа Фондация “Общество и сигурност”, която има за цел да промени отношението на гражданите към служителите и да укрепи взаимното доверие и партньорство.Друга цел е участието на гражданите в реформирането на МВР и институциите, които доставят услугата “гражданска сигурност”, както и участието им в създаването на стратегии за обществен ред и сигурност на местно, регионално и национално ниво.
СФСМВР беше съорганизатор на работен семинар “Сигурността – ключ към бъдещето на Европа”, който се проведе в Европейския парламент. Там бе поставен въпросът за приемане на единни минимални стандарти за оборудване, обучение и мотивация на служителите в сектор „Сигурност“ в ЕС, предвид факта, че сигурността в Европа е поставена пред сериозни предизвикателства.
Вече спокойно може да кажем, че извървяхме заедно първите седем години и отново заедно написахме историята на СФСМВР. Да се поздравим за първите седем и да си пожелаем следващите да са по-спокойни, по-стабилни и най-вече по-сигурни.
Да го направим заедно, защото ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ.
Повече за историята ни, на сайта:
http://sfsmvr.org/СФСМВР - TUFEMI

СИНДИКАЛНА ФЕДЕРАЦИЯ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ В МВР - СФСМВР
TRADE UNION FEDERATION OF THE EMPLOYEES IN THE MINISTRY OF INTERIOR - TUFEMI

__ ЧОВЕКЪТ ЗАД УНИФОРМАТА __