Р. България

МВР

 

04 септември 2020

Главният секретар на МВР: Българската полиция пази и ще пази институциите

Българската полиция никога не пази личности или партии. Ние пазим и ще пазим институции. Във всички наши действия по време на протестите полицейските служители показаха по най-категоричен начин, че не вземат страна, бяха толерантни. Момчетата и момичетата от кордоните не се интересуват от политика, те са хора и имат семейства

– заяви на среща, организирана в Президентството, главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов.                                                                                                                                                                                                                                                                           Никога не съм толерирал и няма да толерирам превишаването на правомощия и пределите на полицейска сила. Когато има конкретни сигнали, следват проверки и виновните си понасят отговорността.

Много повече са критиките и упреците, че полицията търпи нарушенията на обществения ред и незаконните блокади. Нека не бъркаме демокрацията с анархия!

Перфектно планирана и изпълнена, с минимални щети, беше операцията, проведена на 2 септември. Поздравявам колегите!

Публикуваме видеофайл от участието на главния секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов в срещата, организирана от Президентството.


 04 септември 2020 | 21:00