МВР

Пресцентър

 

13 февруари 2020

Специализирана полицейска операция в село Иваново

В акцията, проведена под ръководството на Окръжна прокуратура – Шумен, са участвали служители на РУ- Велики Преслав и полицейски участък „Върбица“

Служители на РУ – Велики Преслав и колегите им от полицейски участък „Върбица“ проведоха специализирана операция за противодействие на битовата престъпност в село Иваново. Акцията, която обхвана и тъмната част на денонощието, бе под ръководството на Окръжна прокуратура – Шумен.
На входа и изхода на село Иваново бяха образувани временни контролно-пропускателни пунктове, където се проверяваха автомобилите, влизащи и напускащи селото.
В хода на акцията са проверени 121 моторни превозни средства и 156 души. Проведени са разговори и са профилактирани осем криминално проявени жители на селото.  Няма регистрирани криминални престъпления.
Установени са 56 нарушения на скоростните режими. Водач на „БМВ“ с шуменска регистрация бил установен да управлява с превишена скорост преди село Иваново.
По време на проверките са констатирани различни нарушения, за които полицейските служители са съставили 11 акта и са наложени 37 глоби с фиш.

 

Изображения

 13 февруари 2020 | 12:32