МВР

Пресцентър

 

10 юни 2021

Заместник-министър Катинов връчи почетно отличие „За доблест и заслуги“ - III степен на Христос Кириязакис, аташе на гръцката полиция в България

 

На кратка церемония в Министерството на вътрешните работи заместник-министър Венцислав Катинов връчи почетно отличие  „За доблест и заслуги“ -  III степен на Христос Кириязакис по повод приключването на мандата му в България. Заместник-министърът благодари на аташето на гръцката полиция в България за личната ангажираност, активното и ползотворното му съдействие във всички направления на двустранния обмен и коментира, че постигнатото сътрудничество между България и Гърция може да служи за добър пример в региона. Пожела му лични успехи на новия пост в Солун - град, обичан и посещаван от много българи. Към пожеланията се присъедини и заместник-министър Енчо Мирчев, изрази убеденост, че в лицето на гръцкия офицер България винаги ще има добър приятел и посланик на отличните двустранни отношения.

В отговор Христос Кириязакис благодари за оказаната му чест и сподели, че ще запази отлични спомени от страната и от работата с българските си колеги – показвали винаги висок професионализъм и с които съвместно са постигнати много успехи. Изрази убеденост, че динамичното и резултатно сътрудничество ще продължи и занапред.


Изображения

 10 юни 2021 | 11:07