МВР

Пресцентър

 

11 юли 2019

Дирекция „Вътрешна сигурност“ с инициатива по проект "Остани чист, кажи НЕ на корупцията"

Анкетиране на граждани, преминаващи през ГКПП-Дунав мост; покана за журналистите - 12 юли, 09.00 часа, на пункта - коментари от организаторите на инициативата

 

На 12 юли /петък/ от 09.00 до 16.00 часа на ГКПП "Дунав мост" ще се проведе анкетиране на преминаващите през пункта граждани. Целта е да се повиши  информираността и доверието на гражданите в дейността на полицията и държавната администрация.

Инициативата е в рамките на проект "Остани чист, кажи НЕ на корупцията", изпълняван от Дирекция „Вътрешна сигурност“ на МВР. Нейни партньори са: Главна дирекция „Антикорупция“-Румъния, Национален антикорупционен център- Молдова, сектор „Вътрешни работи“ при Министерството на вътрешните работи на Сърбия, сектор „Професионална работа, превенция и почтеност“ на Министерството на вътрешните работи на Северна Македония, Русенският университет „Ангел Кънчев, Югозападният университет „Неофит Рилски“ –Благоевград, Академията на МВР, Синдикални федерации на служителите от МВР, Асоциацията на криминолозите в България и други неправителствени организации. 

В 09.00 часа, на ГКПП-Дунав мост, за представителите на медиите  са предвидени кратки коментари от представители на организаторите на проявата.

 

Изображения

 11 юли 2019 | 10:31