МВР

Пресцентър

 

Информационен бюлетин- 10 юни 2018

10 юни 2018

Варна. 41-годишен водач на автобус, превозващ ученици, е задържан тази сутрин във Варна. Около 8:30 часа, при извършване на задължителна полицейска проверка на автобус, собственост на частна фирма, потеглящ за ученическа екскурзия, е установено, че водачът му- на 41г. от Варна, правоспособен, е употребил алкохол с концентрация 1,27 промила в издишания въздух.  По-късно, при направените допълнителни тестове, е констатирано, че освен алкохол мъжът е употребил и наркотични вещества.
41-годишният водач на автобуса е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Пътни инциденти. Сигнал за тежко пътнотранспортно произшествие на пътя Пирдоп – Клисура бил подаден днес около 9.50 часа. На място е установен челен сблъсък между два леки автомобила. Починало е 9- годишно момиче, пътуващо в една от колите. Жена от същия автомобил е транспортирана за лечение. Точните причини за възникването на инцидента са в процес на установяване.

 

Втори тежък пътен инцидент е възникнал днес на пътя Русе – Бяла. Сигналът за самокатастрофирал мотоциклет бил подаден около 11.20 часа. Водачът е загинал на място. Причините за произшествието са в процес на установяване.

 

 

 

   

 

 

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ПОСЕТИХТЕ САЙТА

НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ И ЦИТИРАТЕ КОРЕКТНО ИНФОРМАЦИИТЕ НА ПРЕСЦЕНТЪРА!

 

 15 август 2018 | 07:35