МВР

Пресцентър

 

Информационен бюлетин - 25 март 2020

25 мар 2020

Шумен.  Криминалисти на ОДМВР-Шумен установиха и задържаха за притежание на наркотични вещества 52-годишна жена и 19-годишен . Малко след 11.40 часа вчера полицаите спрели за проверка на млъдежа и открили в него пликче със суха тревиста маса. Минути по-късно  е извършено и претърсване в дома на жената – известна на полицията, откъдето е иззето пликче с кафяво-зелена суха тревна маса. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 354 А ал. 1 от НК.

Враца. Установен е извършител на кражба на домашни животни. На  20 март в УП -Криводол бил получен сигнал за кражба на четири животни от частен имот в село Ракево. След предприети  оперативно-издирвателни действия полицаите установили двама мъже от селото – криминално проявени и осъждане за кражби, съпричастни към извършеното деяние.  Животните са намерени  и върнати на собственика. По случая е образувано досъдебно производство, работата по което продължава под наблюдението на прокуратурата.

Бургас. В резултат на предприето разследване, криминалисти на РУ-Карнобат установиха и задържаха 24-годишен рецидивист. Изяснено е, че на 20 март мъжът, жител на силистренското село Главиница, успял да открадне монетник от кафе-машина, монтирана във фойето на УМБАЛ–Бургас. Той е направил пълни самопризнания. Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Карнобат.

 

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ПОСЕТИХТЕ САЙТА

НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

И ЦИТИРАТЕ КОРЕКТНО ИНФОРМАЦИИТЕ НА ПРЕСЦЕНТЪРА!

 

 25 март 2020 | 14:03