МВР

Пресцентър

 

16 май 2018

Пловдивската полиция ще се грижи за недопускане на пътнотранспортни произшествия и затруднения на трафика по време на национално шествие на българските превозвачи

Старши комисар Атанас Илков запозна областния управител Здравко Димитров и представители на браншови организации в пловдивска област с мерките, които дирекцията на МВР предприема при провеждане на национално шествие на българските превозвачи на 17 май на главния път Пловдив – Асеновград. За времето от 10.00 ч. до 14.00 ч., в отсечката между село Крумово и Пловдив, се очаква да се включат над 200 тира на транспортни компании от региона. По време на шествието няма да бъде спирано движението, а за обезпечаване безопасността на самите участници и преминаващите моторни превозни средства ще бъдат ангажирани полицейски екипи от Първо РУ и сектори “Пътна полиция” и “Специализирани полицейски сили”. При евентуално възникване на затруднения в трафика е създадена организация автомобилите да се пренасочват по обходни маршрути.  

Ръководството на Областна дирекция на МВР – Пловдив апелира водачите на моторни превозни средства да проявят необходимата търпимост, да се движат с повишено внимание в посочения участък и да се съобразяват с разпорежданията на служителите на реда за недопускане на пътнотранспортни произшествия.  

 

 

 

 18 май 2018 | 07:08