МВР

ОД Пловдив

 

05 януари 2022

На Богоявление в Пловдив се въвежда временна организация на движението

Утре, 6 януари, по повод провеждане на традиционния Богоявленски водосвет, се въвеждат временни промени в организацията на движението на моторни превозни средства в Пловдив.

Очаква се около 12 ч. да премине литийно шествие по маршрут от Катедрален храм “Успение Богородично” - ул. „Съборна” - ул. „Криволак” - ул. „Железарска” – бул. „Цар Борис ІІІ Обединител” – Водна палата на бул. “Марица-юг”.

В тази връзка, за времето от 11.30 ч. до 14 ч., поетапно ще бъде спирано движението на автомобили по бул.“Цар Борис ІІІ Обединител”, в отсечката от бул. „Шести септември“ до бул. „България“ и по бул. „Марица-юг“, между кръстовищата с ул. „Никола Войводов“ и бул. “Цар Борис ІІІ Обединител”. Забраната не важи за МПС, извършващи обществен превоз на пътници от редовните автобусни и маршрутни линии на градския транспорт.

За улеснение на пътната обстановка е създадена необходимата организация от сектор „Пътна полиция“ за пренасочване на автомобилния поток по обходни маршрути.  

Апелираме водачите на МПС да изпълняват стриктно разпорежданията на полицейските служители за недопускане на необосновани затруднения на трафика.

Изображения

 05 януари 2022 | 08:58