МВР

ОД Перник

 

15 октомври 2020

Девети старт на традиционният турнир по стрелба с пистолет за служители на МВР „Кракра“ Перник

Състезанието бе открито от директорът на ОДМВР – Перник старши комисар Димитър Попов

За девета поредна година, днес в Перник бе даден старта на Републикански турнир по стрелба с пистолет за служители на МВР „Кракра“. Организатори на събитието са ОДМВР – Перник и Центъра за бойна подготовка и спорт при Академията на МВР.
На откриването присъстваха областният управител на Пернишка област г-н Емил Костадинов, заместник-кметът Община Перник Стефан Кръстев, Камелия Ненкова – съдия в Районен съд – Перник, директорът на Териториална агенция „Национална сигурност“ – Перник Красимир Костадинов и комисар Борис Борисов – директор на РДПБЗН – Перник.
Старт на съревнованието даде директорът на Областна дирекция на МВР в Перник старши комисар Димитър Попов.  Той благодари на ръководството на МВР, помогнало за успешната организация на състезанието, което за първи път тази година ще бъде в два дни.Това дава възможност за още по-добра изява на повече полицаи подчерта Попов.
„Приветствам с добре дошли всички участници. Желая ви едно спорно състезание  в което да победят най-добрите. И точен мерник“ – пожела на участниците Областният управител.
Поздрави бяха отправени и от зам.-кметът на община Перник Стефан Кръстев. „След тези смутни няколко месеца, в които вие бяхте на първа линия, след трудните събития в страната в последните месеци се радвам, че се събираме тук, в Перник на това традиционно за града ни състезание. Добре дошли в прекрасния ни град. Желая ви хубави дни и точен меркик в състезанието. Бъдете здрави“.
90 участници от 16 отбора ще мерят сили в надпреварата, която ще бъде в рамките на два дни. Стрелците ще покажат умения на стрелбище „Ловна дружина“ – Радомир и в Първо РУ – Перник. Отборите се състоят от трима мъже и две жени. Наградите ще бъдат комплексна, отборни и индивидуални.
Стрелците и гостите бяха поздравени от Пламен Ганов с ефектен танц на кон.

 

 

Изображения

 15 октомври 2020 | 15:06