МВР

ОД Пазарджик

 

31 януари 2020

Затваря се пътя Пазарджик-Плодив заради ремонт

Отсечката е затворена до края на месец май тази година

От 31 януари до 31 май движението на път I-8 Пазарджик – Пловдив в участъка от изхода на гр.Пазарджик до границата с Пловдивска област се ограничава в двете посоки. Трафикът се пренасочва по обходни маршрути поради ремонт на пътя във въпросната отсечка. 

 

Движението в посока Пазарджик ще се осъществява през с. Цалапица към АМ „Тракия“, при 112-ти км, до пътен възел „Пазарджик“, при 90-ти км на АМ „Тракия“, и след това по път II-37 до град Пазарджик.

 

Обходният маршрут в посока Пловдив е отново по АМ „Тракия“. Трафикът ще се насочва от кръговото кръстовище в Пазарджик при 190-ти км на път I-8, през кръстовището с път II-37 към  АМ „Тракия“, при 90-ти км (п.в. „Пазарджик“). От АМ „Тракия“ движението се връща през с Цалапица на път I-8, при 208-ми км. Шофьорите може да ползват и алтернативен маршрут към Пловдив от кръстовищата с пътища III-3703 и път II-37 в Пазарджик към п.в. „Пазарджик“ при 90-ти км на АМ „Тракия“.

 

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, съобразена скорост и да спазват стриктно въведената временната организация за безопасност на движението.

Изображения

 31 януари 2020 | 17:15