МВР

Пътна полиция

 

Скъпи партньори и приятели,

Благодарим ви, че за шеста година се присъединявате към нашата идея в един ден да няма загинали хора по пътищата на страната. През 2021 г. този ден е 21 септември. Всеки един от партньорите, който се е регистрирал на официалния сайт на ROADPOL SAFETY DAYS, е допринесъл за популяризиране името на страната ни като ангажирана с безопасността на движението по нашите и по европейските пътища. В списъка по-долу са имената на партньорите, които са заявили пред координатора на проекта за страната ни - Главна дирекция "Национална полиция", подкрепата на Дните на безопасността на пътя между 16 и 22 септември и на Деня без загинали на пътя - 21 септември, с мото "Лесно е да спасиш живот! Просто спазвай правилата!" Списъкът се актуализира непрекъснато.
Ако заявите на адрес: [email protected], своето събитие или активност, то ще бъде добавено в нашата събитийна програма. 
За да включим Вашите имена и в списъка на партньорите в българската страница на операцията, моля да изпратите e-mail за потвърждение на включването си на същия адрес: [email protected]

2021 година
СПИСЪК НА ROADPOL-ПАРТНЬОРИТЕ - "ЛЕСНО Е ДА СПАСИШ ЖИВОТ! ПРОСТО СПАЗВАЙ ПРАВИЛАТА!"

Благодарим ви, че ОТРАЗЯВАХТЕ СЪБИТИЯТА И АКТИВНОСТИТЕ СИ и през изминалите петгодини на интерактивната карта в интернет на страницата на проекта, познат до 2019 г. като операция EDWARD. По този начин бяхте видими за всички.

2020 година
СПИСЪК НА ROADPOL-ПАРТНЬОРИТЕ - "ОСТАНИ ЖИВ! ПАЗИ ЖИВОТА!"

2019 година
СПИСЪК на EDWARD-ПАРТНЬОРИТЕ

2018 година
СПИСЪК на EDWARD-ПАРТНЬОРИТЕ