МВР

Пътна полиция

 

Уважаеми партньори и приятели на EDWARD,
През 2019 г. много от вас изпратиха в Главна дирекция "Национална полиция" своите дейности и ние попълнихме програмата на EDWARD-събитията. Тя продължава да е отворена и непрекъснато се допълва с дейности, планирани и реализирани от всички нас за Дните за пътна безопасност, които продължават и след 26 септември. Целта ни е ВСЕКИ ДЕН ДА Е EDWARD. Може да изпращате активностите си на адрес: [email protected]

Програма на EDWARD-събитията (2019 г.)

Ето още интересна информация за вас:

По инициатива на Министерството на околната среда и водите на 4 юни 2019 г. в София се проведе работна среща-семинар за популяризиране на кампанията "Европейска седмица на мобилността" - 2019 г. Пред участниците беше представена реализацията на проекта EDWARD в България от 2016 г. Предстои Министерството на вътрешните работи чрез Главна дирекция "Национална полиция" да подготви операция EDWARD, която през 2019 г. ще е на 26 септември. От инициатора на проекта EDWARD - Европейската мрежа на службите на пътна полиция - ТИСПОЛ, официалният старт за 2019 г. е даден на 11 април.

Презентацията на Главна дирекция "Национална полиция" от работната среща-семинар на 4 юни 2019 г. може да разгледате тук. 


2018 г.


ПРОГРАМА