МВР

ОД Монтана

 

13 август 2019

Специализирана полицейска операция по опазване на обществения ред и противодействие на конвенционалната престъпност е проведена през почивните дни в гр. Вършец

проверено е увеселително заведение и 87 лица

 На 11.08.2019 г. между 00,30 ч. и 04,30 ч. е проведена специализирана полицейска операция по опазване на обществения ред и противодействие на конвенционалната престъпност, при която са извършени проверки в питейни и увеселителни заведения в гр. Вършец. В акцията са участвали служители на ОДМВР Монтана, ЗЖУ Монтана, РДПБЗН Монтана и представители на дирекция "Инспекция по труда" - Монтана, РЗИ, ТД "НАП" и отдел "Митническо разузнаване и разследване" към агенция "Митници".
 В хода на извършена проверка на увеселително заведение и намиращите се в него 87 лица са установени 3 нарушения на Закона за закрила на детето, за които са съставени 3 акта. При проверките служителите на останалите контролни органи са съставили констативни протоколи и са установили нарушения, за които ще бъдат съставени актове спрямо административно отговорните лица. Служителите на агенция "Митници" не са открили нарушения. 
Изображения

 13 август 2019 | 12:00