МВР

ОД Ловеч

 

31 декември 2021

10-годишната Виктория от Ловеч е наградена в конкурс за детска рисунка

За поредна година рисунка на талантливо ловешко дете е отличена в заключителния етап на Международния конкурс за детска рисунка на тема „С очите си видях бедата 2021“, проведен в началото на месец декември. Жури, в състав от представители на Национален дворец на децата (НДД) към МОН, Национално училище за изящни изкуства „Илия Петров" гр. София и Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението" – МВР, е извършило онлайн оценяване на над 400 изпратени рисунки и класиране на 32 от тях.  

Рисунката на Виктория  Карагьозова - 10 год., ЦПЛР – ОДК, ДЕТСКИ APT – КЛУБ „ГЕЯ“, гр. Ловеч е класирана на ТРЕТО място в I възрастова група (7-10 г.), в категория „Деца и ученици от профилирани паралелки, училища и школи по изобразително изкуство“.

Талантливата ученичка е отличена за втора година, като миналата година нейната рисунка е включена в календара на ГДПБЗН – МВР.

Поради усложнената епидемична обстановка и заповед РД-01-991/02.12.2021 г. на министъра на здравеопазването, тържествената церемония за награждаване на победителите от заключителния етап на конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата 2021“  няма да бъде проведена,  а награждаването на авторката на творбата е извършено в ЦПЛР – ОДК, гр.Ловеч.

 

Изображения

 05 януари 2022 | 17:10