МВР

ОД Ловеч

 

01 март 2019

След акция на служители от сектор "Противодействие на икономическата престъпност" 48-годишен е задържан за продажба на гориво на незаконна бензиностанция

При операция на сектор «Противодействие на икономическата престъпност» при ОД МВР-Ловеч е задържан 48-годишен мъж от с.Българене, който е  продавал гориво на незаконна бензиностанция. Полицаи съвместно със служители на Агенция «Митници» и НАП са извършили проверка в обекта, който е разположен  на ПП-I-4 София-Варна на територията на община Угърчин, в местността "Пазар дере". Установено е, че в отдавна спряла да функционира бензиностанция се извършва разпространение  на горива в нарушение на действащото законодателство. При проверка на обекта, който е ползван от 48-годишен жител на с.Българене са открити и иззети 1500 литра дизелово гориво, складирано в цистерна, метални варели и пластмасови туби.

Бензиностанцията е работила като незаконна и на нея е извършвана продажба на гориво в пластмасови туби с различна вместимост, без данъчна регистрация и разрешителни за извършваната дейност с горива. По случая е образувана проверка и са съставени протоколи по реда на ЗМВР.

Работата продължава.

Изображения

 01 март 2019 | 12:34