МВР

ОД Ловеч

 

04 юли 2018

Началникът на РС ПБЗН Троян отличен с най-високото професионално отличие в МВР

Главен комисар Николай Николов лично връчи наградата на гл. инспектор Иван Шайлеков

 

 

На тържествената церемония  провела се днес в сградата на ловешката пожарна по повод 139-годишнина от създаването на вътрешното ведомство и професионалния празник на МВР 5 юли  присъстваха гл. комисар Николай Николов – директор ГД ПБЗН, областния управител на област Ловеч Георги Терзийски и кмета на община Троян г-жа Донка Михайлова.

От името на ръководството на вътрешното министерство  гл.комисар Николов поздрави колегите си с празника на МВР и отправи към тях пожелания да вдъхват все така увереност и да бъдат гарант за сигурността на обществото.  Той благодари на служителите за   професионализма, който доказват всеки път, когато излизат на произшествие.

Кулминация в тържеството бе връчването на най-високото професионално отличие в МВР - “Почетен знак “I степен на гл. инспектор Иван Шайлеков – накалник на РС ПБЗН-Троян. Заповедта за наградата е разписана от името на министъра на вътрешните работи и се връчва за постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните задължения.

 

Общо 16 служители на  РД ПБЗН-Ловеч са  наградени за празника на МВР.

 

Изображения

 04 юли 2018 | 15:09