МВР

ОД Ловеч

 

20 декември 2018

Деца от две Детски полицейски управления в Ловеч гостуваха на Главна дирекция „Национална полиция“

 

Малчуганите, придружени  и от директорът на ОДМВР – Ловеч старши комисар Милен Маринов, бяха посрещнати сърдечно от директорът на ГДНП главен комисар Христо Терзийски и заместникът му – старши комисар Благородна Макева.
Малките полицаи подариха на ръководството на ГДНП свои рисунки на символа на Ловеч – Покрития мост на Колю Фичето и изработени от тях сурвакници. По стара българска традиция, те сурвакаха домакините и отправиха благослови. Малчуганите посетиха залата за видеоконтрол на Пътна полиция, запознаха се с работата на сектор „Реагиране и проникване“ и отблизо разгледаха тяхното въоръжение. За тях домакините бяха приготвили лакомства и персонални подаръци.

Те присъстваха и на церемонията по награждаване на отличените деца в Националния конкурс за детска рисунка  на тема „Полицаят е мой приятел и учител“. По решение на журито бяха връчени три трети награди на Синем Шабан от Разград, Илиян Михайлов от Ловеч и Еней Йорданов от Кърджали. С две втори награди  бяха отличени Иван Петров от Перник и за Сияна Иванова от Търговище. Първата награда бе отредена на Левент Джебеджи от Кърджали. 

Възпитаниците на детските полицейски управления гостуваха по-късно и на министъра на вътрешните работи и на главния секретар на МВР. Те сурвакаха за здраве и пожелаха успехи на Младен Маринов и на гл.комисар Ивайло Иванов.

 

Изображения

 21 декември 2018 | 10:55