МВР

ОД Ловеч

 

Информационен бюлетин - 27.03.2020 год.

27 мар 2020

 

 

23-годишен мъж е загинал при пътен инцидент в Тетевенско.
На 26 март около 22.00 часа в землището на с.Голям Извор, 28-годишен мъж от Тетевен при управление на лек автомобил е загубил контрол над превозното средство, напуснал е пътното платно и се е ударил в дърво.
При сблъсъка на място е починал 23-годишен пътник, който се е возил на предна дясна седалка, а жена на 21-години, която също е пътувала в автомобила е откарана в болнично заведение с фрактура, а друга на 19-години е настанена в болница за наблюдение.
Пробата за алкохол на водачът е отрицателна, а причините за произшествието се изясняват. Образувано е досъдебно производство.

 

         

На 26 март в РУ Луковит е получен сигнал за нанесени щети на паркиран в с.Дерманци лек автомобил. На място е установено, че са унищожени предно и задно панорамни стъкла, страничните стъкла от лявата страна и липсват двете регистрационни табели на превозното средство.Незабавно са проведени оперативно издирвателни мероприятия, в хода на които е установен 29-годишен местен жител, по подозрение, че има отношение към деянието. При последвалите процесуално следствени действия, в дома на лицето полицаите са открили двете регистрационни табели, а също хартиен лист с бяло прахообразно вещество, което при полеви тест е реагирало на метамфетамин и жълта капсула съдържаща семена.
По случая е образувано досъдебно производство, а 29-годишния мъж от Дерманци е задържан за срок от 24 часа.

 

 27 март 2020 | 10:34