МВР

ОД Ловеч

 

Информационен бюлетин - 26.03.2020 год. ​

26 мар 2020

 

Двама младежи са задържани в РУ Троян по подозрение в извършването на грабеж и опит за друг такъв.
На 25 март в местното районно управление е получен сигнал от 48-годишна жена, че около 19.00ч. две непознати лица са издърпали от нея текстилна чанта, в която е държала  хранителни продукти, очила и портфейл с лични документи.
Час по-късно е последвал втори сигнал от 43-годишна дама, която е споделила, че около 17.30ч. на ул. «Ген. Карцов» двама непознати са направили неуспешен опит да и отнемат дамската чанта, след което са избягали.
Проведени са незабни издирвателни мероприятия от служители на РУ Троян, в резултат на които са установени и задържани две криминално проявени лица, на възраст 17 и 16 години. По случаите са образувани две досъдебни производства и работата продължават служители на РУ Троян.

 

 

24-годишна жена от гр.Етрополе е установена като извършител на кражба на златна гривна от златарски магазин в Ловеч.
На 24 март жената е влязла като клиент в търговския обект, отвлякла е вниманието на служителя в магазина и е отнела златния накит.В хода на проведените оперативно издирвателни мероприятия златната гривна е открита и иззета по надлежния ред, образувано е досъдебно производство и работата продължават служители на РУ Ловеч.

   

 26 март 2020 | 17:03