МВР

ОД Ловеч

 

Информационен бюлетин - 19.11.2019 год.

19 ное 2019

В РУ Троян е образувано досъдебно производство и се разследват причините за възникнал на 18 ноември около 11.30ч. пожар  в къща на ул.«Васил Левски» в Троян.  Огънят е засегнал и част от съседен имот. Нанасени са материални щети, а най-вероятно до инцидента се е стигнало поради строителна неизправност на комин. Работата по случая продължава.

 

На 18 ноември на територията на Троян е проведена полицейска операция, в хода на която служителите на местното районно управление са извършили проверка на 71 лица и 62 МПС, като за установени нарушения са съставили 11 акта и 22 глоби с фиш.

          

В седмицата от 11 до 17 ноември  служители на сектор «Пътна полиция» при ОД МВР-Ловеч са установили общо 45 нарушения свързани с неправилно паркиране и престой на МПС по улиците на Ловеч, за които   са   съставили 10 акта и 32 глоби с фиш.

 

 

18-годишен младеж от Угърчин след проведени оперативно издирвателни мероприятия е установен от служители на местното полицейско управление, като извършител на проникване в частен дом в града, с цел кражба. Инцидента се случил вчера по обяд, когато младежът посредством измама е бил допуснат  в имота от стопанката на къща в Угърчин, но до кражба не се е стигнало.
Работата по случая продължават служители на РУ Угърчин. 

 19 ноември 2019 | 17:09