МВР

ОД Ловеч

 

Информационен бюлетин - 14.11.2019 год. ​

14 ное 2019

 

На  13 ноември около 12.00ч. на ПП I-4 в района на с.Български извор, 26-годишен мъж от гр.Левски при управление с несъобразена скорост на лек автомобил „Фолксваген Поло“ е загубил контрол над превозното средство, навлязъл е в насрещната лента и се е ударил в лек автомобил «Рено».  В резултат на сблъсъка «Рено»-то от своя страна се е  удрило в  товарен автомобил «Фолксваген». При инцидента леко е пострадала 28-годишна пътничка от «Рено»-то. Пробата за алкохол на всички водачи е отрицателна. На водачът на «Фолксваген Поло» е съставен акт за нарушение на ЗДВП.

          

В РУ Луковит е образувано досъдебно производство след като на 13 ноември при полицейска проверка е установено, че 21-годишен жител на с.Тодоричене управлява лек автомобил с регистрационни табели издадени за друго МПС.

          

24 годишен жител на Троян е задържан за срок от 24 часа в местното районно управление след като в първите часове на днешния ден, при управление на лек автомобил «Дачия» мъжът е бил спрян за полицейска проверка и е установено, че шофира след употреба на амфетамин и матамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

          

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след като на 13 ноември е установено неправомерно присъединяване от частен имот на ул."Хан Крум" към електроразпределителната мрежа на ЧЕЗ,  с което са създадени условия за непълно отчитане на потребената електрическа енергия.

 

41-годишен троянчанин е задържан в РУ Троян след като на 13 ноември около 19.45ч. е установен да управлява лек автомобил в града след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 2,13 промила. По случая е образувано бързо производство.

 

След проведени оперативно издирвателни мероприятия служители на РУ Тетевен са установили 20-годишнен жител на града, като извършител на кражба на мобилен телефон от 10-годишно дете.
Отнетата вещ е открита и иззета по съответния ред. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

 

 14 ноември 2019 | 13:38