МВР

ОД Ловеч

 

Информационен бюлетин - 07.11.2019 год. ​

07 ное 2019

 

През вчерашния ден на територията на Троян е проведена полицейска операция, в хода на която служители на местното полицейско управление са извършили проверка на 49 лица и 43 МПС, като за установени нарушения са съставили 2 акта и 24 глоби с фиш.

 

На 06 ноември около 21.03ч. в гр.Луковит, 70-годишен мъж от града при управление на мотопед "Пиаджо" е загубил контрол върху превозното средство и е паднал. В резултат на инцидента водачът е леко ранен , а пробата му за алкохол с техническо средство е отчела 1,45 промила в издишания въздух. По случая е образувано бързо производство, а мъжът е задържан за срок от 24 часа в РУ Луковит.

 

В  РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след като на 06 ноември е установено , че от апартамент на бул. «България» е осъществено неправомерно присъединяване към електроразпределителната мрежа на ЧЕЗ, с което са създадени условия за непълно отчитане на потребената електрическа енергия.

          

В РУ Угърчин за срок от 24 часа е задържан 22-годишен жител на с.Кирчево, след като на 06 ноември  при извършено претърсване в частен дом обитаван от лицето полицейските служители са открили и иззели полиетиленово пликче със суха, зелена тревиста маса, с бруто тегло 6 грама, която при тестване с полеви наркотест е реагирала на канабис, пликче с бяло кристалообразно вещество - метамфетамин и метална кутия със семена.  
По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

 07 ноември 2019 | 16:37