МВР

ОД Кюстендил

 

Мерки за безопасност по време на празничните дни ​

21 дек 2018

Засилено полицейско присъствие ще има по пътищата на Кюстендилска област, в населените места и в района на провеждащи се тържества, за да бъдат  осигурени общественият ред и сигурността на гражданите.

Напомняме на всички, които ще пътуват да се погрижат за сигурността на жилищата си, да не оставят в домовете си големи суми пари, да бъдат с повишено внимание по време на пазаруванията – джебчиите се възползват от суматохата.

Напомняме, че телефонните измамници нямат почивен ден. Ако получите обаждане по телефона и е свързано с искане на пари, бъдете сигурни, че се обаждат изманици.  Измамниците обикновено се представят за полицаи, лекари, прокурори…

Не давайте пари, по телефона не съобщавайте адреса си и номера на мобилния си телефон. Звънете на телефон 112 при нужда, спешният номер се избира без код.

 ххх

 

Днес, 21 декември - петък, и на 26 декември,се ограничава движението на товарни автомобили по АМ „Струма“ от 16.00 до 20.00 ч., а на 22 декември (събота) от 9.00 до 14.00 ч. е ограничението.Ограниченията се правят, за да се улесни пътуването и повиши безопасността в усиления трафик.

 21 декември 2018 | 10:59