МВР

ОД Кюстендил

 

Задържан е в полицейския арест заподозреният за извършено убийство вчера в Кюстендил

18 фев 2019

Задържан е 19-годишният кюстендилец, заподозрян като извършител на убийство в града вчера.  Около 23.30 ч. снощи е  докаран в ОДМВР – Кюстендил, от майка му. До момента са задържани 12 души, съпричастни към случая. Работата по случая  продължава активно екип от криминалисти, разследващи полицаи и под прякото ръководство на наблюдаващ прокурор от Окръжна прокуратура – Кюстендил, съобщи  ст. комисар Е.Стамболийски тази сутрин.

 

Ххх

 

Вчера сутринта при възникнало сбиване  пред заведение в центъра на Кюстендил между група от около 20 души е починал мъж – той е смъртоносно наранен с нож в областта на сърцето, други петима с различни наранявания са настанени в кюстендилската болница за оказване на медицинска помощ. По-късно двама  от тях са закарани за лечение в столично здравно заведение.

Сигналът за инцидента е постъпил в полицията в Кюстендил вчера в 7.23 ч. Предприети са незабавни специализирани полицейски действия по установяване и задържане на участници в инцидента.Вчера бяха задържани 8 души. Започнато е досъдебно производство, работата на разследващя екип се осъществява под прякото ръководство на наблюдаващ прокурор от Окръжна прокуратура – Кюстендил.

 

 

 

 18 февруари 2019 | 11:09