МВР

ОД Хасково

 

02 юни 2021

Старши комисар Венцислав Кирчев оглави ОДМВР-Хасково

Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, старши комисар Венцислав Кирчев е временно преназначен до завръщане на титуляра, но не по-късно от 1 година, на длъжността директор на ОД МВР Хасково. Днес той бе представен пред ръководния състав на Хасковската дирекция от заместник министърът на МВР Емил Ганчев.

Зам.-министър Ганчев съобщи, че промяната в ръководството е продиктувана от необходимостта от нова визия, нови методи и нови решения в дейността на дирекцията. Той подчерта, че очаква от служителите активни и бързи действия, добра комуникация и ефективно взаимодействие с органите на местната власт за разрешаване на възникналите проблеми.

Настоящият директор благодари за гласуваното му доверие и заяви, че ще заложи на диалога, професионализма и екипното разрешаване на възникналите трудности.

Старши комисар Венцислав Кирчев има над 23г. професионален стаж в МВР. Минал е през различни нива в системата, има награди за добрата си работа.  През 1998г. стартира кариерата си като полицай в „Охранителна полиция“ към хасковското управление. Последователно е заемал следните длъжности:

-разузнавач през 1999г.и 6г. по-късно - инспектор в група „Криминална полиция“ на РУ Хасково;

-началник на полицейския участък в Стамболово през 2008г;

-началник група „Териториална полиция“ към РУ Хасково през 2014г.

От април 2019г.се премества на работа в ОДМВР Кърджали, където до настоящия момент оглавява участъка в Черноочене.

Завършил е бакалавърската и магистърската си степен в ПУ “П.Хилендарски“ – Пловдив.


Изображения

 02 юни 2021 | 14:57