МВР

ОД Хасково

 

Информационен бюлетин/16.4.2019г/

16 апр 2019

Разкрити:

Бързо производство е стартирало в димитровградското управление. То е срещу 42-годишен мъж от града, хванат да съхранява дрога. Снощи в 20,30 часа в с.Добрич, криминалисти са го проверили с леката му кола „Мицубиши“. До скоростния лост е открита кутийка със суха зелена листна маса с тегло 1,4 грама. Полевия нарко тест е потвърдил, че вида на дрогата е канабис. Мъжът го е предал на разследващите с протокол.

27-годишен мъж е установен за кражба от магазин в Димитровград. Той задигнал флакон парфюм от щанда на магазина, намиращ се на улица „Ромен Ролан“ и не го заплатил на касата. След довеждането му в управлението, димитровградчанинът признал деянието си и възстановил сумата на откраднатото.

ПТП:

82-годишен пешеходец е без опасност за живота след пътен инцидент. Вчера около 8 часа в РУ Хасково е постъпил сигнал от СО на МБАЛ Хасково, че при тях за лечение е постъпило възрастния мъж, който споделил, че е пострадал в ПТП. Изпратеният на място автопатрул е установил, че около 7,30 часа на кръстовището между улиците „Тимок“ и „Дунав“ в областния град, 67-годишен водач на лек автомобил „Дачия“, при завой надясно не е забелязал пешеходеца пресичащ неправилно пътното платно. След като го е ударил, качил пострадалия в колата и го откарал в болницата без да уведоми контролните органи. При прегледа се е констатирало, че пешеходецът е с хематом на главата и контузия на дясна ръка. Освободен за домашно лечение.

52-годишна водачка е с натъртване в кръста след произшествие. Около 17 часа жената от с.Хлябово се е движила на пътя от с.Орлов дол към с.Хлябово с лек автомобил „Сузуки“. На десен завой е загубила контрол, излязла е от пътя в ляво и се е ударила в канавка. Прегледана и освободена за домашно лечение. 

 16 април 2019 | 09:35