МВР

ОД Хасково

 

Информационен бюлетин/12.11.2019г/

12 ное 2019

Разкрити:

23-годишен младеж е задържан за кражба. На 9-ти, момчето от с.Боян Ботево заедно с леката си кола „БМВ“ е посетил две бензиностанции в областния град. Заредил е общо за 75 лева, след което не е заплатил горивото на касите. След подадените сигнали, териториалните полицаи от РУ Хасково са го установили и задържали. Също за кражба в управлението е бил и 27-годишен, който преди седмица отмъкнал 4 чифта маратонки от джамия на улица „Сан Стефано“ в града.

ПТП:

Пиян водач причини ПТП с материални щети. Вчера в 4 часа на АМ“Марица“ в посока ГКПП „Капитан Андреево“,57-годишен водач от Каблешково на товарен автомобил „Мерцедес“ с полуремарке“, при движение на заден ход е ударил престояващият зад него на колоната сръбски товарен автомобил. Тестване с „дрегер“ от пристигналите на място пътни полицаи посочило, че в издишания въздух на виновния водач има наличие на 2,77 промила алкохол. Задържан до 24 часа.

Пожари:

За пожар в товарен автомобил е получен сигнал днес в 0,11 часа. Съобщението е за „Дачия“, собственост на благоевградско ЕООД, паркиран на улица „Г.Кирков“ в Хасково. Пристигналите на мястото спасителни екипи угасили огъня, но колата е изгоряла напълно. Днес в светлата част на деня ще бъде извършен допълнителен оглед за установяване причините за пламъците. Образувано е досъдебно производство по чл.330 ал.1 от НК. Работата по случая продължава.

 12 ноември 2019 | 09:04