МВР

ГД "Национална полиция"

 

08 септември 2017

Прeдпоследен ден от 66-та Международна колоездачна обиколка на България

Информация за 8 септември

От 3 до 9 септември у нас се провежда 66-та Международна обиколка на България. МВР предприема всички необходими мерки за да гарантира безопасността на участниците. Създадена е временна организация на движението на превозните средства по местата, където ще премине колоната. Един час преди стартиране, както и един час преди състезателите да достигнат съответното трасе, движението на пътни превозни средства ще бъде временно спирано от екипите на Пътна полиция.

Важно е водачите да знаят, че утре /8 септември/ в 14  часа колоната ще поеме от Ивайловград към последната си точка – Стара Загора.

След старта Ивайловград, велосипедистите ще се отправят към с. Малко Градище (15, 30 часа) и от там за гр. Любимец (15, 50 часа). След това маршрутът на състезателите минава през гр. Харманли, те ще са там около 16, 20 часа. Колоната ще се отправи към с. Преславец и Симеоновград, очаква се състезателите да минат край табелата на града около 16, 35 часа. От там маршрутът ще продължи към селата Васил Левски, Бяло поле, Опан и град Средец, където състезателите ще преминат около 17 часа. След това маршрутът им ще продължи за Стара Загора. Влизането в града ще стане по бул. „Патриарх Евтимий“ и финалът ще е пред общината, около 18 часа.

Пътна полиция препоръчва на водачите да изберат обходни маршрути за придвижване и да не планират преминаване в споменатите часови интервали по изброените шосета. Подробни часове и точен маршрут могат да бъдат видени в прикачения файл.

Изображения

 08 септември 2017 | 08:40