МВР

ГД "Национална полиция"

 

09 септември 2017

Последният етап от 66-та Международна колоездачна обиколка на България

Информация за 9 септември

Последният етап на 66-та Международна обиколка на България, която стартира на 3 септември, е днес, 9 септември. МВР предприе  всички необходими мерки за гарантиране безопасността на участниците. Създадена е временна организация на движението на превозните средства по местата, където ще премине последния етап от колоната. Един час преди стартиране, както и един час преди състезателите да достигнат съответното трасе, движението на пътни превозни средства ще бъде временно спирано от екипите на Пътна полиция.

В 10.30 часа на 9 септември колоната ще поеме от Стара Загора към крайната си точка - Пловдив.

Официалният старт ще е пред общината в Стара Загора в 10.30 часа; в 10.50 колоездачите ще тръгнат от околовръстния път, очаква се към 11.50 часа да са в Чирпан; оттам през Поповица, за да стигнат в Пловдив. Влизането в града под тепетата ще стане през „Рогошко шосе“, бул. „България“ и бул. „Васил Априлов“. Финалът - в Индустриалната зона около 13.30 часа.

Пътна полиция препоръчва на водачите да изберат обходни маршрути за придвижване и да не планират преминаване в споменатите часови интервали по изброените шосета.

Изображения

 09 септември 2017 | 10:39