МВР

ОД Габрово

 

ОДМВР-Габрово ще осигури полицейско присъствие на празничния концерт, който ще се проведе днес на пл.“Възраждане“

30 дек 2020

Във връзка с празничен концерт на пл.“Възраждане“, организиран от Община Габрово, който ще се проведе днес, 30.12.2020 г., Ви уведомяваме, че ОДМВР-Габрово ще осигури полицейско присъствие с оглед опазване на обществения ред, създаването на условия за безопасно движение на МПС, както  и осъществяване на контрол по спазване на въведените противоепидемични мерки. Мероприятието ще се осъществи под наблюдението на Общински инспекторат гр.Габрово и РЗИ-Габрово.

Съгласно заповед РД-01-675/ 25.11.2020 г. на Министъра на здравеопазването, напомняме, че Всички лица, когато се намират на открити обществени места, на които има струпване на хора и невъзможност за спазване на физическа дистанция от 1,5 м., са длъжни да имат поставена защитна маска за лице за еднократна или многократна употреба или друго средство, покриващо носа и устата (в т.ч. кърпа, шал, шлем и др.)

ОДМВР-Габрово призовава всички присъстващи на концерта граждани да спазват стриктно въведените противоепидемични мерки с цел запазване на тяхното и на семействата им здраве.


 30 декември 2020 | 10:30