МВР

ОД Габрово

 

29 април 2020

„Не си сам! Ние сме част от вас!“ – Дарителска кампания за набиране на средства от служителите на Областна дирекция на МВР – Габрово.

Инициатива за набиране на средства в помощ на хора в затруднено положение от област Габрово

С мотото „Не си сам! Ние сме част от вас!“ всички служители на Областна дирекция на МВР – Габрово искат да изразят своята съпричастност към хората в неравностойно положение. Дарителската кампания за набиране на средства стартира на 25 март и нейната цел е подпомагане на социално слаби и самотно живущи възрастни хора от четирите общини на област Габрово.
Инициативата на Областната дирекция е  жест на подкрепа, в който се включиха всички полицейски служители от териториалните поделения и администрацията на Дирекцията. Със събраните парични средства са закупени хранителни продукти от първа необходимост, плодове и зеленчуци, предназначени за повече от 80 възрастни граждани, живущи в различни населени места в четирите общини на областта. С този благороден жест, искаме да изразим гражданската си позиция като служители от МВР към всички хора в нетрудоспособна възраст, и да ги уверим, че ще бдим за тяхното спокойствие на територията на област Габрово.
Приготвените индивидуални хранителни пакети, през днешният ден ще бъдат доставени от полицейски служители до домовете на нуждаещите се.

Изображения

 29 април 2020 | 14:02